21
Apr
09

Constructii si culori

Parca mai ieri eram copii mici si ne jucam cu creioanele colorate, mazgalind si construind din ele casute. Exact ca in imaginea de mai jos.

Pe atunci vedeam doar minunata constructie pe care am facut-o. Macar la asa ceva au fost bune si culorile noastre. Nu ca nu ne-am fi exprimat si pe hartie cu ele. Dar parca ni se parea mai interesant asa. Acum, dupa putina experienta adunata, constructia nu mai are aceeasi insemnatate, poate doar fotografia in sine iti trezeste emotii in plus fata de amintiri.

In momentul de fata, creioanele colorate ne folosesc la exprimarea intr-un mod cat mai eficient a imaginatiei, a creativitatii si a lumii in care traim. Ce usor ar fi sa avem doar un singur creion negru. Dar usurinta se traduce in limbaj de simplitate de cele mai multe ori. Atunci culoarea ar duce automat la complexitate…fals. Culoarea simplifica mult lucrurile…le face mai usor de recunoscut, mai reale.

In culori incercam sa punem si noi in practica campania ce ne-a fost sortita…doar pentru a o face mai usor de inteles si de memorat. Culorile ne vor simplifica existenta si  o vor complica in acelasi timp…culorile…


0 Responses to “Constructii si culori”



  1. Leave a Comment

Leave a comment


Participam!

Recomandam!

Image Hosting

Archives

Blog Stats

  • 2,576 clici