21
Apr
09

We love sports

Daca se intreaba cineva ce ne place noua sa facem in timpul liber…raspunsul e simplu. Sports. Ce e mai sanatos, mai frumos si mai recreativ decat putin sport, practicat in orice mediu si conditii. Tocmai acest mic “detaliu” ne ajuta sa fim mai creativi, mai inventivi, mai plini de viata, dornici de competitii in care sa demonstram ce putem.

Indiferent de forma pe care o detine, te ajuta sa fii la inaltime si…asemeni renumitei bauturi, Red Bull, iti revitalizeaza mintea si…trupul, doar ca este mult mai sanatos. Desi sportul preferat de multi oameni este somnul, noi am renuntat la el. Se pare ca in exces, dauna grav starii de munca. Efectele pot fi usor ghicite.

Tocmai din acest motiv am ales sa alergam spre Bucuresti, intr-un maraton al pasionatilor de advertising.  Vom alerga atat cat ne tin picioarele, chiar si mai mult. Vom arata ca nu au fost degeaba antrenamentele dinaintea marei lupte. Am tras de “fiarele” din jurul nostru, ele tragand  la randul lor de noi, am ridicat ganterele cu inspiratie, ne-am aplecat dupa  forme si am tras/impins de creativitate pana la refuz.

P.S. Nu vom ridica niciodata mingea la fileul advers. 😛

Advertisements

0 Responses to “We love sports”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Participam!

Recomandam!

Image Hosting

Archives

Twittereala

Blog Stats

  • 2,537 clici
Advertisements

%d bloggers like this: