By i-power

Alex Sima

Pentru mine Olimpiadele Comunicarii a reprezentat o experienta frumoasa, desi participarea la acest concurs a luat sfarsit mai devreme decat mi-am dorit. Acest fapt nu face decat sa ma motiveze pentru o viitoare participare si o mai buna pregatire pe viitor. Am avut foarte multe lucruri de invatat, am avut ocazia sa inalnesc oameni de advertising “adevarati”, am inteles in 10 minute ca publicitatea inseamna printre altele sa te apropii foarte mult de consumator, sa patrunzi “zona intima” a acestuia, pentru a-i putea schimba comportamentul.

Am reusit de asemenea sa-mi dau seama ca acest domeniu ma intereseaza si voi face tot ce e cu putinta pe viitor pentru a urma aceasta cale a advertisingului. Ca am esuat, nu imi spune ca nu sunt bun pentru asa ceva ci ca nu sunt destul de bun la acest moment si ca mai am de lucrat/ de invatat.

Desi alaturi de echipa mea n-am reusit sa duc la bun sfarsit taskul primit, creativitatea a fost apreciata de juriu, fapt care imi da incredere. Sunt constient ca la anul, pe vremea asta, voi avea o licenta de pregatit, timpul nu imi va permite destul de multe, insa imi iau angajamentul ca o sa “fur” tot ce voi prinde pana atunci, in materie de cunostinte in domeniul adv, si voi munci mai mult pentru a putea sa-mi ating obiectivele. That`s all!

Ioana Doroftea

Nu stiu ce sa cred. Nu stiu pe ce sa dau vina, asa ca o dau pe mine. Sursa tuturor greselilor poate fi la mine. A fost inca o experienta frumoasa prin care am trecut, dar din pacate emotiile s-au strecurat printre bagaje si au venit cu noi. Nu am reusit sa fim echipa perfecta si e de inteles. Poate nu a fost luata prea in serios treaba…desi eu am facut-o cu toate puterile mele.

Juriul a fost si nu a fost multumit de executiile noastre. Nu am reusit sa-i “manipulam” asa cum am fi vrut noi. Dar nu e nici o problema. Cu fiecare an, ne perfectionam modul de gandire si strategia. Cu fiecare an, invatam sa fim mai buni.

Dupa cum spunea cineva cand am iesit de la juriu…”Ne vedem la anul!”


0 Responses to “Participarea la olimpiade”



  1. Leave a Comment

Leave a comment




Participam!

Recomandam!

Image Hosting

Archives

Blog Stats

  • 2,576 clici