By i-power

Yoana

doroftea_ioana3

Ioana este intai de toate o persoana foarte sincera, motiv pentru care cel mai mare defect al ei il face cunoscut. Este pesimista si pune mereu raul inainte, de cele mai multe ori atunci cand este expusa la situatii care o privesc idirect, la care nu poate interveni. De altfel are mare incredere in ea si in indeile sale. In ceea ce priveste participarea la OC si efortul depus pentru “inchegarea” campaniei, Ioana se arata super-entuziasmata, increzatoare in munca noastra. Totul va fi bine spune ea. Tare curios sunt ce o sa insemne asta?!

Raluca

hurjiu_raluca1

Ralucai ii place enrom sa lucreze cu oamenii. Si asta ne-a dovedit-o, colegi de echipa fiind. Este foarte atrasa de necunoscut si orice ocazie de a afla ceva nou e dar de la Dumnezeu. Ca orice om, se simte uneori nedreptatita, simte rautatea celor din jur, insa n-a incetat o clipa sa creada ca in fiecare exista ceva bun. Este o tipa super-ambitioasa, cu picioarele pe pamanat, este constienta ca exista lucruri ce se pot face, si ce nu, dar cu certitudine exista lucruri care nu trebuie facute.

Mateea

balaur_mateea1

Mateea este o tipa ironica, insa felul ei de a fi ii determina pe ceilalti sa sape mai adanc in aceasta ironie. Un team-player ce nu doar lucreaza pentru echipa ci face si echipa sa lucreze pentru membrii. Are curiozitatea si calumul de a observa lumea. Este om, prin urmare nu este perfecta si este constienta de acest lucru, intrucat considera ca are parti la care “mai trebuie lucrat”, insa toate la vremea lor.

IULY

nechifor_iulian92

Iulian este un baiat sociabil, creativ, si cu un foarte bun simt al umorului. Cinic, ironic, adora sa ia viata ca pe o gluma, una buna. Ii place sa castige (cui nu-i place sa castige?!;)))) si de asta e genul de persoana care da 110% din el pentru a se concentra si a-si indeplini obiectivele. Se straduieste sa fie cu picioarele pe pamant in fiecare clipa, iar atunci cand atinge extremele, face tot posibilul sa se controleze.

Alex

sima_alexandru1

Eu sunt! Un tip cat se poate de original, cu un optimism si un calm ce-i innebuneste pe cei din jur. Ma consider cel mai norocos din lume pentru simplul motiv ca traiesc. Mereu cu fruntea sus, chiar si dupa infrangeri, desi urasc sa pierd (cine iubeste sa piarda?!;)))). Increderea in mine si-n ideile mele e tot ce am mai bun. Imi place sa lucrez in echipa, imi place sa simt amalgamul de emotii si treceri de la o stare la alta, cu toate suisurile si coborasurile, cu tot ce implica, atunci cand confrunt argumentele celorlalti ori cand imi sustin ideile.


0 Responses to “5 in 1”



  1. Leave a Comment

Leave a comment




Participam!

Recomandam!

Image Hosting

Archives

Blog Stats

  • 2,576 clici